Εγκαίνια Νέου Γραφείου του Ομίλου Interamerican στη Σύρο
12 Φεβρουαρίου 2016
Κίνηση αλληλεγγύης για πάνω από 200 οικονομικά αδύναμες οικογένειες
10 Δεκεμβρίου 2017

«Η INTERAMERICAN είναι λιμάνι σιγουριάς και ασφάλειας» ανέφερε ο Γιώργος Κώτσαλος, εγκαινιάζοντας το νέο Γραφείο της Εταιρείας στην Ερμούπολη της Σύρου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου έδωσε αυτόν τον χαρακτηρισμό ορμώμενος από το γεγονός ότι η INTERAMERICAN, μετά τον Πειραιά, «πιάνει λιμάνι» παρουσίας και στο μητροπολιτικό νησί των Κυκλάδων, ενώ το «Genesis» -το σχέδιο ανάπτυξης του Δικτύου της Εταιρείας- θα περάσει και από άλλα λιμάνια της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδος. Μάλιστα, με αφορμή την ιστορική αναδρομή στον ρόλο της Σύρου για τα ασφαλιστικά πράγματα, για τον οποίο γράψαμε και σε προηγούμενο θέμα μας (δείτε εδώ στο nextdeal.gr), με την ίδρυση των πρώτων ασφαλιστικών εταιρειών για την Ελλάδα στο νησί από τον 19ο αιώνα, ο Γιώργος Κώτσαλος διαβεβαίωσε πως η INTERAMERICAN θα υποστηρίξει κάθε πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός ασφαλιστικού μουσείου στην Ερμούπολη.

Στον στρατηγικό σχεδιασμό της Εταιρείας η πύκνωση του δικτύου πανελλαδικά με παρουσία σε κομβικά αστικά κέντρα είναι βασικός άξονας, στο πλαίσιο του προσδοκώμενου διπλασιασμού των συνεργατών και του τριπλασιασμού της παραγωγής υγείας έως το 2018, τομέα στον οποίο εστιάζει η INTERAMERICAN.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου Γραφείου Σύρου αποτελεί η συστέγαση Συνεργατών των δικτύων Agency και Πρακτορειακού, γεγονός που υπογραμμίζει την κουλτούρα πολυκαναλικής διανομής που έχει αναπτύξει κατά τα τελευταία χρόνια η Εταιρεία. Παράλληλα, η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει δίκτυο Υγείας στη Σύρο με…συνεργαζόμενους ιατρούς και … διαγνωστικά κέντρα, που μπορούν να υποστηρίξουν τα προγράμματα πρωτοβάθμιας υγείας της Εταιρείας, ενώ το νησί παρουσιάζει ανάγκες και για υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας στο επίπεδο συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως έχει συμβεί και σε άλλα νησιά. Είναι χαρακτηριστικό η INTERAMERICAN έχει πραγματοποιήσει κατά τα χρόνια λειτουργίας της Βοήθειας από τη Σύρο 74 αεροδιακομιδές σε επείγοντα περιστατικά.

Κατά την έναρξη των εργασιών του Γραφείου ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κώτσαλος έδωσε, ακόμη, το στίγμα της προοπτικής ιδιωτικής ασφάλισης και των συνεργασιών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, ως επιλογής που θα δώσει διεξόδους στο ασφαλιστικό. Στα εγκαίνια χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κυκλάδων Δωρόθεος Β’, ενώ παρέστησαν ο Επίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας Σύρου Π. Στεφάνου, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γ. Μαραγκός, εκπρόσωποι φορέων της τοπικής κοινωνίας και πλήθος πελατών και φίλων της Εταιρείας.

 

ΠΗΓΗ: Nextdeal

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US