Εγκαίνια του νέου γραφείου της Interamerican στη Σύρο

Interamerican – Νέο Γραφείο στη Σύρο
12 Φεβρουαρίου 2016

Τα εγκαίνια του νέου γραφείου της στη Σύρο, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα η «οικογένεια» της Interamerican, παρουσία πλήθους κόσμου, αλλά και εκπροσώπων της εκκλησίας, της αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού.

Στα εγκαίνια του νέου οργανωμένου γραφείου, που βρίσκονται στην οδό Στ. Πρωίου, παραβρέθηκαν πολλά στελέχη της εταιρίας, με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο της Interamerican, Γιώργο Κώτσαλο, ο οποίος αμέσως μετά τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Μητροπολίτη Σύρου, κ.κ. Δωρόθερο Β’, αναφέρθηκε τόσο στην πολύχρονη δυναμική πορεία και δραστηριότητα της εταιρίας, όσο και στο χώρο των ιδιωτικών ασφαλίσεων, με επίκεντρο πεδίο της υγείας.

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Επίσκοπος Καθολικών, κ.κ. Πέτρος Στεφάνου, όσο και ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός.

Ο κ. Κώτσαλος αναφέρθηκε στη δραστηριότητα της εταιρίας στη Σύρο, τονίζοντας ότι έχουν ως σκοπό να προσφέρουν τα μέγιστα στο πεδίο της υγείας, υπογραμμίζοντας ότι θα έρθουν σε επαφή τόσο με το νοσοκομείο του νησιού, όσο και με ιδιώτες γιατρούς. Μάλιστα, σημείωσε ότι επειδή η Σύρος έχει μεγάλη ιστορία και στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες, πρότεινε στο Δήμαρχο, κ. Μαραγκό, όπως άλλωστε είχε δημοσιεύσει και το syrostoday.gr, τη δημιουργία Μουσείου ασφαλιστικών εγγράφων στο νησί.

ΠΗΓΗ: Syrostoday

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US